Bodarna i Bergs Byar Småland

Bodarna i Bergs Byar Småland är ett nätverk av duktiga hantverkare i Bergs socken i. De jobbar från olika bodar och har ett nära samarbete och det som för dem samman är deras passion för hantverk och de är väl värda ett besök. Via dessa duktiga hantverkare är det möjligt att både köpa färdiga alster eller ta direktkontakt för att tillsammans med artisten arbeta fram ett specifikt motiv eller produkt. I Bodarna i Bergs Byar Småland kan du köpa en mängd olika produkter, från unika glaskreationer till läderarbeten och specialdesignade möbler. Här finns även smycketillverkare av högsta klass samt lerskulptörer som skapar unika keramikprodukter.

Bodarna i Bergs Byar Småland är ett relativt nytt kooperativ av hantverkare, men de kommer från en gedigen bakgrund och brinner verkligen för det de gör. De strävar efter att alltid leverera bästa möjliga produkt till sina kunder och att möta varje tänkbart krav. Föreningen som de har startat är fött ur ett genuint intresse för hantverk. Småland har ju som bekant en lång tradition av glasblåseri, porslinstillverkning och diverse hantverksprodukter. Där finns både stora och små organisationer, men även om man jämför med de allra bästa håller Bodarna måttet och det märks att hantverkarna i det här kooperativet verkligen har stolthet i sitt hantverk.

Bodarna i Bergs Byar Småland säljer bland annat glashantverk

Bodarna i Bergs Byar Småland har brett utbud

Bodarna i Bergs Byar Småland erbjuder ett brett spektrum av produkter. Här kan du kontakta en glasmästare som skapar dig en unik glasskapelse, eller varför inte ett unikt handgjort smycke. Skulle det inte falla dig i smaken finns här även läderarbeten av absolut högsta klass gjort av en hantverkare med en lång och bred erfarenhet. På deras hemsida kan man se en karta där de olika bodarna är tydligt markerade. Skulle du av någon anledning inte ha tid att besöka alla de olika bodarna i Bergs socken är det möjligt att hålla utkik på deras hemsida och se när de har en gemensam utställning nästa gång.